Barbier Fabian

april 2019
ma di wo do vr za zo
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293012345

DE BARBIERS

Barbier Fabian – Eigenaar

Fabian is op jonge leeftijd al gaan knippen. Daardoor heeft hij veel ervaring kunnen opdoen en heeft hij het barbiers vak goed kunnen leren. Vroeger knipte Fabian namelijk altijd zijn buren en vrienden in de schuur van zijn ouders in Groningen. Intussen heeft Fabian in 2004 King Cuts barbershop Groningen opgericht. Later is dit de kapper voor mannen geworden. De passie van Fabian is terug te zien in zijn kwaliteit van knippen, scheren en verzorgen. Kortom zijn de klanten van de barbershop King Cuts zijn erg tevreden. Barbier Fabian is leergierig, gaat met de tijd mee, verbetert en vernieuwt zijn vaardigheden constant. Ook dit maakt hem een uitstekende barbier.

Barbier Mees – Allround Barbier

Mees is op 15 jarige leeftijd begonnen met het knippen. Ook is hij opgeleid in het barbiersvak door barbiers in Groningen. Zo heeft barbier Mees veel ervaring opgedaan. Mees blijft zichzelf en kan uitstekend knippen. Bovendien heeft hij altijd een goede stemming. Al met al heeft Mees veel ervaring met Europees haar. Verder zijn de klanten van Mees zijn altijd tevreden met met hun nieuwe haar. Doordat hij constante kwaliteit van knippen, scheren en verzorgen levert.

Vacature – Allround Barbier

Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging in Groningen? En ben jij ook een zelfstandig werkende barbier met voldoende ervaring en voel jij je verantwoordelijk voor het constant nastreven van 100% kwaliteit? Daarmee ben jij de juiste persoon die wij zoeken voor in de barbershop. Samengevat is King Cuts een barbershop met een eigen visie, een brede klantenkring uit Groningen en we werken met een nieuwe generatie top barbiers. Maar ter versterking van ons team staan wij altijd open voor nieuwe collega's. Ben jij geïnteresseerd of heb jij vragen aan ons? Neem dan contact met ons op en wees verder ook welkom in onze barbershop te Groningen aan de Nieuweweg 33-2.

Back to top

Share Page

Close